Til Menu  
 

For å få denne informasjonen i pdf-format, klikk her.

EMACS 2017-Informasjonsark

Sommeren i Aarhus kommer til å stå i friidrettens tegn. European Master Athletics Championships Stadia (EMACS)2017 finner sted i byen fra 27. juli til 6. august. Siden Aarhus er utpekt som den Europeiske Kulturhovedstad i 2017, er vi overbeviste om,at vi kan skape de perfekte omgivelser for mange nye rekorder og storslåtte sportsøyeblikk.Vi håper du kommer og deltar eller ser på en spennende begivenhet der noen av de beste utøvere deltar. Vi ses i Aarhus i 2017!

Hvor og når.

EMACS 2017 finner sted i Aarhus fra 27. juli til 6. august. Det mest oppdaterte skjema over begivenhetene finnes på vår hjemmeside - klikk her

Det endelige skjema blir offentliggjort etter at alle påmeldinger er blitt godkjent. På samme tidspunkt blir deltagerlisten også offentliggjort.

Påmelding

Alle påmeldinger skal gjøres gjennom Fidals Servizis hjemmeside innen 23.juni 2017. Klikk her for å gå inn på påmeldingssiden.

Ytterligere informasjon vedrørende påmelding finner du ved å klikke her.

Informasjon om aldersgrupper kan du finne ved å klikke her.

Tilleggsarrangement og sosiale begivenheter

I forbindelse med EMACS 2017 holdes en rekke tilleggsarrangement og sosiale begivenheter. Her kan nevnes en sportsutstilling, et offentlig halvmaraton og en fest for deltagere og ledsagere. For mer informasjon og påmelding til deltagerfesten klikk her.

Hvor ligger EMACS 2017

Lokale adresser og brukbare kart for å planlegge oppholdet finner du ved å klikke her.

Overnatting

Vi tilbyr et stort antall kvalitetshotellværelser og en rekke alternativer.

Vi kan nevne vandrehjem, studentrom på høyskoler, sommerhus og bobilcamp i Århusområdet. Disse kan bookes sikkert og raskt gjennom EMACS ved å klikke her.

Informasjon om Aarhus

For ytterligere informasjon om Aarhus og de mange begivenheter som finner sted i løpet av sommeren 2017, kan disse to hjemmesidene hjelpe til i planleggingen av ditt opphold i Aarhus.

www.visitaarhus.dk

www.aarhus2017.dk

Kontakt information

For ytterligere informasjon på dansk, se her 

Du er ellers velkommen til å kontakte EMACS 2017:

 

EMACS 2017 Informationskontor

Observatoriestien 1

DK-8000 Aarhus C

E-post: info@emacs2017.com