Til Menu  
 

For a PDF-version of this information, click here

EMACS 2017 – Info sheet

De zomer in Aarhus staat volledig in het teken van het Europees Master Kampioenschap Atletiek (EMACS), dat doorgaat van 27 juli t.e.m. 6 augustus 2017.  De uitstekende faciliteiten in deze bloeiende stad, aangewezen als Europese Cultuurhoofstad 2017, creeëren de ideale omgeving voor nieuwe records en grootste sportieve momenten. Kom dus massaal af en neem deel, als atleet of supporter, aan dit hoogstaand atletiekevenement. We verwachten jullie in Aarhus!

EMACS 2017 vindt plaats in de Deense stad Aarhus, van 27 juli – 6 augustus. Voor een actuele planning geraadpleeg onze officiële website – KLIK HIER

De definitieve planning wordt vrijgegeven na het afsluiten van de inschrijvingen. Op dat moment zal ook de deelnemerslijst online te raadplegen zijn.

Hoe gebeurt de inschrijving

Alle registraties gebeuren online, via de Fidals Servizis website, voor 23/06/2017. KLIK HIER-  om naar de Fidals Servizis website te gaan.

Verdere informatie betreffende uw registratie vind u hier – KLIK HIER

Voor richtlijnen betreffende uw leeftijdsgroep - KLIK HIER.

Vereisten voor het gebruik van Visa (indien nodig) vind u hier - KLIK HIER

Bijkomende evenementen

In samenloop met EMACS 2017, zullen er talrijke, sociaalgerichte evenementen plaatsvinden, georganiseerd worden: een sport expo, een halve marathon, en een get-together-party voor atleten en hun supporters.

Bereikbaarheid

Informatie over de bereikbaarheid van Aarhus (via land, zee en lucht)  - KLIK HIER

Enkele nuttige, lokale adressen- en een routebeschrijving, die u kunnen helpen met de planning van uw verblijf in Aarhus, vindt u via deze link – KLIK HIER

Accomodatie

In Aarhus is er een ruim aanbod aan kwalitatieve hotelkamers. Daarnaast zijn er verschillende alternatieve verblijfsmogelijkheden zoals: hostels, colleges, vakantiehuisjes, campingsites. Deze zijn allemaal beschikbaar voor de deelnemers van EMACS 2017. – KLIK HIER

Informatie over Aarhus

Voor verdere informatie over Aarhus en de evenementen die plaatsvinden in de zomer van 2017, kunt u deze twee nuttige linken raadplegen. Zij zullen u helpen bij de planning van uw verblijf in Aarhus.

www.visitaarhus.com
www.aarhus2017.dk

Contact

Voor verdere informatie over EMACS 2017, aarzel niet om ons te contacteren:

EMACS 2017 Information Office/ Info kantoor
Observatoriestien 1
8000 Aarhus C
Denmark
E-mail: info@emacs2017.com