Til Menu  
 

For at få denne information i pdf-format, klik her.

EMACS 2017 – Informationsark

Sommeren i Aarhus kommer til at stå i atletikkens tegn, idet European Masters Athletics Championships Stadia (EMACS ) 2017 finder sted fra den 27. juli til den 6. August. Eftersom Aarhus er udpeget som den Europæiske Kulturhovedstad i 2017, er vi overbeviste om, at vi kan skabe de perfekte omgivelser for mange nye rekorder og storslåede sportsøjeblikke.  Så kom og deltag i (eller se på) en spændende begivenhed med nogle af de bedste atleter. Vi ses i Aarhus i 2017!

Hvor og hvornår

EMACS 2017 finder sted i Aarhus fra den 27. juli – d. 6. August. Det mest opdaterede skema over begivenheder kan findes på vores hjemmeside – klik her

Det endelige skema bliver offentliggjort efter at alle tilmeldinger er blevet validerede. På samme tidspunkt bliver deltagerlisten også offentliggjort.

Tilmelding

Alle tilmeldinger skal laves gennem Fidals Servizis hjemmeside inden 23/06/2017. Klik her for at gå ind på Fidals Servizis hjemmeside.

Yderligere information vedrørende tilmelding kan findes ved at klikke her.

Information om aldersgrupper kan findes ved at klikke her.

Sideevents og sociale begivenheder

I forbindelse med EMACS 2017 afholdes en række side events og sociale begivenheder. Herunder kan nævnes en sportsudstilling, et offentligt halvmaraton og en fest for atleter og ledsagende personer. For yderligere information og tilmelding til atletfesten klik her.

Hvor ligger EMACS 2017

Lokale adresser og brugbare kort til at planlægge opholdet kan findes ved at klikke her.

Overnatning

Vi tilbyder et stort antal kvalitets hotelværelser og en rækker alternativer. Herunder kan nævnes vandrehjem, højskoleværelser, sommerhuse og autocamper-pladser i Aarhus-området. Disse kan bookes sikkert og nemt gennem EMACS ved at klikke her.

Information om Aarhus

For yderligere information om Aarhus og de mange begivenheder, der finder sted i løbet af sommeren 2017, kan disse to hjemmesider hjælpe til i planlægningen af dit ophold i Aarhus.

www.visitaarhus.dk

www.aarhus2017.dk

Kontakt information

For yderligere information på dansk, klik her.

Ellers er du velkommen til at kontakte EMACS 2017:

EMACS 2017 Informationskontor

Observatoriestien 1

8000 Aarhus C

E-mail: info@emacs2017.com